Mange hjørneleiligheter og store vindusflater

Velkommen til Lysangen – 54 kvalitetsleiligheter på Leangen med vinduer fra gulv til tak og detaljer du ikke finner i andre prosjekter. Her vil du bo i et nytt og levende nabolag, med kort vei til Midtbyen, Lade og alt du trenger i hverdagen.

  • Det viktige dagslyset
  • To vakre fargepakker
  • Eget treningsrom
  • Ny og levende bydel 

Når arkitekt Chris Martens hos Voll Arkitekter tegnet Lysangen-boligene, sto én kvalitet fremst blant mange andre – det gode dagslyset. Med mange hjørneleiligheter og store vindusflater minsker vi skillet mellom inne- og uterom, og gir enda mer rom for den gode bofølelsen.

Lysangen vil bestå av tre bygg som oppføres i urban stil med elegante detaljer. På innsiden finner du et bredt utvalg av boliger, fra arealeffektive 28 kvm til innholdsrike 117 kvm med flere soverom og uteplasser.

Det viktige dagslyset

Kloke hoder har forlengst bevist at dagslys har stor betydning for helsa og velværet vårt. Mye dagslys har stor og positiv innvirkning på døgnrytmen, humøret og immunforsvaret.

De fleste vet at dagslys er bra for overskudd og energi. Men visste du at dagslys også er bra for den mørke delen av døgnet vårt? Det er nemlig en svært viktig forbindelse mellom dagslys og mørke. Dagslys øker kvaliteten på søvnen, fordi lyset øker mengden av søvnhormonet melatonin som kroppen skiller ut når natta kommer og vi skal sove.

Om betydningen av dagslys skriver oppslagsverket Wikipedia at dagslyset er kjent for å ha positiv psykologisk effekt på mennesker.

Gode løsninger og valgfrihet til å gjøre boligen helt din

I leilighetene i Lysangen får du kjøkken, bad og andre løsninger av høy kvalitet. Kjøkkenleveransen inneholder hvitevarepakke med kjøleskap/ frysedel, koketopp med induksjon, stekeovn og oppvaskmaskin. Du får kjøkkeninnredning med laminert benkeplate, sort underlimt vask og sort armatur. Om du vil endre noe, gjør du avtale direkte med vår dyktige kjøkkenleverandør.

To vakre fargepakker

I Lysangen gir vi deg valgfrihet i fargene du flytter inn til. Sammen med interiørfirmaet ViBo har vi skreddersydd to fargepakker, hvor du kostnadsfritt velger mellom fargevalg 1 og 2 med frist fastsatt av utbygger.

Konsept 1

  • Fargevalg kjøkken: Beige design
  • Fargevalg innvendige vegger: fargen sense, fargen soothing beige, fargen tudor.

Konsept 2

  • Fargevalg kjøkken: Grå design
  • Fargevalg innvendige vegger: fargen iron blue, fargen soothing beige og fargen tudor

Se interiørfarger på jotun.com for mer om disse fargene.

Et eget treningsrom til fri bruk

I Hus C innreder vi et lyst og trivelig trimrom som alle i Lysangen kan benytte. Rommet planlegges innredet med tredemølle, spinningsykkel og frivekter, slik at du får et eget treningssenter kun for beboerne i Lysangen.

Ikke bare kan du spare noen kroner på å legge treningsøkta til Lysangens eget trimrom, du sparer også tid på å ha et slikt tilbud rett i nærheten. Dørstokkmila blir kanskje ikke så lang når du knapt trenger å gå over dørstokken...