Midt i en ny og levende bydel

Der Leangen travbane var midtpunkt og møtested for trøndersk hestesport siden 1931, vokser en helt ny bydel fram. Ambisjonene for nye Leangen er store – dette skal bli et levende nabolag hvor hverdagen blir enklere og mer miljøvennlig.

Bydelen skal berikes med et godt tilbud av handel og tjenester, noe som gir korte avstander og en enklere hverdag for alle som bor i Lysangen.

Av tilbudene som planlegges er dagligvarebutikk, treningssenter, serveringssted og aktivitetstilbud ute og inne. Bydelen skal også inneholde offentlig barnehage og helse- og velferdssenter. Rett rundt hjørnet finner du attraktive tilbud som ishall, skøytebane, fotballbaner, idrettshaller, IKEA og Obs Bygg.

Godt busstilbud

Fra Lysangen er det fem små minutter ned til bussholdeplassen Gildheim. Her kan du velge mellom et høyt antall avganger begge veier – inn til Midtbyen, til andre bydeler og ut av sentrum. Metrobusslinje 1 betjener denne holdeplassen. I tillegg kan du ta flybuss fra Gildheim, noe som gjør reisen til og fra Trondheim Lufthavn enkel og effektiv.

Fra Lysangen med sykkel

Ladestien 7 min
Ladekaia 11 min
Solsiden 11 min
Nedre Elvehavn 11 min
Midtbyen 12 min
Bakklandet 12 min
Gløshaugen 16 min
Dragvoll 20 min

 

Fra Lysangen til fots

Grip klatresenter 1 min
Metrobuss og flybuss 5 min
Leangen idrettspark 6 min
Ikea 10 min
Leangen 10 min
OBS Bygg 11 min
Sirkus kjøpesenter 12 min
Leangen togstasjon 12 min
Ladestien 13 min